Aquesta setmana ha estat el 8è l'aniversari del blog. No és que no hi pensés, però alguns vespres arribo tard a casa i em costa posar-me a l'ordinador a escriure. A més, no tenia res preparat per la celebració, així que ho vaig deixar passar. No obstant, no vull deixar de destacar l'efemèride, ja que cada any dic alguna cosa per aquesta data, l'1 de març. El que sí que estic fent aquest any és llegir, de moment a millor ritme que anys anteriors, i això em fa content. He tingut sort (majoritàriament) amb els llibres que he triat, i això ajuda a que les pàgines volin. Ja veurem si m'encallaré en algun punt, o per algun motiu aliè, però estic content de seguir gaudint de la lectura, seguir ampliant el meu ventall d'autors i autores i coneixent noves literatures. I com que segueixo amb la idea de que un llibre no s'acaba fins que no té la seva ressenya pertinent en aquest blog, doncs aquí continuo amb moltes ganes de compartir les meves lectures.

Dues cosetes més només. La primera, recordar, per si és d'interès, que aquest blog té un compte de twitter associat on comparteixo les ressenyes, és @llibresipunt. I en segon lloc, com no pot ser d'una altra manera, i en realitat és el motiu pel qual no vull deixar passar un aniversari, és per donar les gràcies a tothom que passa per aquí a llegir què explico dels llibres, a deixar comentaris i fer confiança amb les meves opinions. Mil gràcies, un plaer xerrar de lectures amb vosaltres, i que ho segueixi sent per molt temps!