Com passa el temps. Aquest petit blog de llibres compleix avui el seu primer any de vida. Ja han passat 365 dies des que vaig començar aquesta aventura i n'estic molt content, perquè entre altres coses, m'adono que aquest blog fomenta la meva lectura. Tinc ganes d'omplir-lo de ressenyes, d'ampliar la llista d'autors llegits i seguir compartint impressions amb lectors molt més experimentats que jo. 

El balanç el trobo molt positiu, he ressenyat 34 llibres en un total de 42 posts. Per mi són molt bons números. A més, vaig tenir el privilegi de ser finalista en la categoria de blog revelació dels premis c@ts, tota una alegria. Però com sempre, el millor premi, el millor regal, és comptar amb comentaristes fidels i participatius amb els que és un plaer parlar de llibres, cosa que no em canso de fer. A tots vosaltres, moltes gràcies per ser aquí i per mimar-me com sempre feu.

Com a novetat per aquest segon any que comença el Llibres i punt! he pensat que començaré a donar puntuació als llibres, com fan en tants altres blogs. No deixa de ser una manera de fer una valoració ràpida del llibre, per fer-se'n una idea una mica millor. A la barra lateral deixaré les equivalències per saber com valoro cada llibre.