Avui és el segon aniversari del Llibres, i punt!, dos anys fent ressenyes de tot allò que llegeixo. Mai abans m'havia passat pel cap tenir un blog temàtic d'aquesta mena, però quan de sobte me'n van venir ganes, vaig tirar endavant la idea de seguida i no puc estar més content d'aquella decisió. Gaudeixo moltíssim d'aquest espai que em permet deixar escrites les meves impressions sobre un llibre, i per si no fos poc, poder-les comentar amb altres afamats lectors. 

Des de bon principi aquest blog ha estat motiu de satisfacció per mi. Tenir-lo m'ha fet augmentar també el ritme de lectures, és una pressió positiva més per tal de no deixar anar mai el llibre. A més, ara sé que, des de fa dos anys, la lectura d'una obra no acaba quan giro l'última pàgina, acaba quan està enllestida la ressenya i comentada amb tots vosaltres.

Per celebrar aquest segon aniversari, m'ha semblat un bon moment per donar una aparença més moderna al blog, sense els defectes de la plantilla antiga. També m'he fet un propòsit, i això que no me'n faig mai, però he decidit que al llarg d'aquest tercer any llegiré algun llibre en anglès, almenys un! Sóc mandrós en aquest aspecte, però em convé i espero complir el propòsit.

Finalment, no puc acabar aquest post sense donar les gràcies a tots aquells de vosaltres que passeu molt o poc per aquí i contribuïu amb els vostres comentaris a completar el que es diu de cada llibre. Molt especialment vull agrair als més fidels que, tant si us interessa el llibre ressenyat com si no, sempre deixeu la vostra aportació. Gràcies de tot cor. I un desig per tots: molt bones lectures!