Sí, no m'he equivocat, avui és Sant Fidel, i ahir va ser Sant Jordi. Sembla que vaig una mica tard per parlar del tema, oi? Doncs no, no, el dia em va que ni pintat per fer la pregunta que vull, necessitava que fos el dia després, és clar. Tothom fa les seves recomanacions, també es fan llistes dels més venuts o els que sembla que ho seran, tothom parla de quins llibres regalarà... però el que tinc ganes de saber és què us han regalat! No què us heu comprat, vull saber quins llibres us han caigut a les mans per sorpresa i si us han fet il·lusió, si us han semblat encertats (ara que no ens sent ningú ho podeu dir!) i si teniu ganes de començar-los (si no ho heu fet ja). Parelles, mames, tiets, germans... quins llibres us han posat a les mans aquest Sant Jordi?

Va començo jo, com que em coneixen bé, m'ha caigut un llibre de l'Albert Sánchez Piñol que encara no he llegit. És aquest:


M'ha fet il·lusió rebre'l perquè els altres de l'autor que he llegit m'han agradat força, però de moment encara no el començaré que tinc molta feina acumulada. Ja caurà!