Ja en tenim un més al sac, i amb aquest ja són 6 els anys que compleix aquest blog. Amb la broma, aviat hauré publicat 300 ressenyes, que es diu aviat, tot i que el darrer any el ritme de lectura ha baixat una mica. El que no baixa és la meva passió pels llibres, per acumular-los, per mimar-los, per llegir-los. A la meva humil biblioteca personal ja hi acumulo més de 400 volums, i no en tinc mai prou. Com bé sabeu, i segur que us passa, n'acumulo més ràpidament del que els puc llegir. No tenim remei.

No estic en disposició de fer-me propòsits com he fet altres anys (puntuar els llibres, llegir més en anglès...), i no espero grans canvis en el blog, però sí que m'he proposat tornar a estar per sobre dels 40 llibres anuals, i de moment vaig a bon ritme per aconseguir-ho. També m'he fixat que cada cop llegeixo més llibres d'autors d'aquí, suposo que és més fàcil accedir a informació seva a través de les xarxes, però per això també intentaré no abandonar els estrangers, que els catalans no acaparin tot el temps que tinc. Els 5 primers llibres de l'any eren d'autors d'aquí i em va entrar la paranoia, perquè els següents previstos també ho eren. Sort que va venir Murakami a salvar-me. M'agrada la diversitat. I una altra assignatura pendent és llegir més dones. La majoria de llibres que llegeixo són d'autors homes, a veure si aquest proper any dono més oportunitats a escriptores!

I bé, que per mi un llibre segueix sense estar acabat fins que no he fet la ressenya aquí, així continuem, i així continuarem fins que no em marxi la dèria. Us vull donar les gràcies per la vostra fidelitat i per les bones estones que em proporcioneu amb els comentaris, parlant de llibres i autors. Amb qui parlaria d'aquestes coses jo, si no?