Aquest modest blog de llibres el primer de març fa 11 anys d'existència, que es diu aviat. Amb un bagatge de 546 ressenyes i un total de 606 posts publicats, comptant aquest, es manté actiu, i podríem dir que més actiu que mai, ja que en cap moment d'aquests onze anys he mantingut un ritme de lectura i, per tant, de ressenyes, com l'actual. Molt content de seguir per aquí i amb les mateixes ganes de llegir i ressenyar que el primer dia. Fins i tot m'atreviria a dir que més.
 
La imatge d'aniversari aquest cop és conceptual... 
L'he tret d'aquí.
 
Aquest cop no parlarem d'estadístiques, ni d'altres aspectes interns d'aquest blog, perquè em sembla que la novetat d'avui salta a la vista. El Llibres, i punt! mantenia la mateixa imatge des dels seus inicis, ja era hora de rentar-li una mica la cara i actualitzar-lo. Nou disseny, domini propi, però el mateix esperit de sempre, i les mateixes eines de consulta perquè sigui fàcil anar a buscar ressenyes antigues per autor, per gènere o directament pel nom del llibre. En cas que el canvi de domini no hagi fet que no us hagi arribat les actualitzacions i, per tant, ningú estigui veient aquest post, m'agradaria molt que em diguéssiu què us sembla el nou disseny i si hi trobeu a faltar alguna cosa. També si hi trobeu errades! Us en dono les gràcies per avançat.

I naturalment, tant si em doneu el vostre feedback com si no, us agraeixo molt que seguiu passant per aquí a llegir les ressenyes i a parlar sobre llibres. Ja sabeu que m'apassiona. Moltes gràcies, i a seguir, que tinc llibres per llegir i ressenyar per donar i per vendre!