Quan un és un malalt de la lectura, gaudeix de tenir llibres a les mans, de resseguir les pàgines amb els dits, d'introduir-se de cap a les històries. És un plaer que es gaudeix en solitari. Tu i el llibre; el llibre i tu. No cal res més. Però un altre gran plaer pels lectors és parlar de llibres, ja que quan una història s'ha acabat, està bé compartir-la, tornar-se a emocionar amb el records de tantes i tantes pàgines llegides.

Quan un és un malalt de blogs també, no s'adona de la sort que té de comptar amb una eina tan potent per difondre tot el que li transmeten les seves lectures. No se n'adona fins que porta més de tres anys penjat a la xarxa (un és lent de pensament, què voleu...?). Però mai és tard per parlar de llibres.

Aquest blog vol ser un espai paral·lel al Bona nit i tapa't, un lloc on escriure les ressenyes de tots els llibres que llegeixi, tant si són bons com dolents, tant si m'agraden com si en volgués prohibir la seva lectura, cosa que no he fet mai al Bona nit, on he destacat majoritàriament llibres que m'encantaven. També vol ser un espai dedicat a això, a parlar de llibres, d'aquí el títol. Però aquest títol té truc. Parlarem només de llibres, sí. Però he volgut incloure la paraula 'punt', ja que com potser alguns recordareu, faig servir sempre el mateix punt de llibre, i fer el canvi quan acabo una història és tot un ritual per mi.

Si algú em vol acompanyar en aquest camí, estaré encantat de compartir amb vosaltres les meves experiències lectores. Endavant, sentiu-vos a casa vostra, i bones lectures!