Fa poc que m'he iniciat en el particular món literari d'Agatha Christie, i és un deute històric que tenia. A casa, la meva mare, lectora insaciable, té tots, o la immensa majoria dels llibres d'aquesta autora, així que des de petit que els he vist allà sense fer-los mai massa cas, tots en aquella edició petita i antiga, la clàssica. Després de la meva primera experiència amb El asesinato de Rogelio Ackroyd vaig descobrir que es tracta d'un tipus de llibre fantàstic per intercalar entre d'altres lectures, de tant en tant, per entrar en trames absorbents i fàcils de llegir, força addictives. Em vaig quedar amb aquesta idea, anar-ne llegint algun de tant en tant. Però llavors és quan em venen els dubtes, perquè hi ha molt per triar. Hi ha alguns títols força coneguts, però no per això han de ser els més bons. A més, segons van dir en aquest mateix blog entesos en la matèria, hi ha diversos investigadors protagonistes. Així que he pensat que, per sortir de dubtes, no hi ha res millor que preguntar-vos a vosaltres. Sabent que tinc disponibilitat de tota la col·lecció, i que per tant no suposarà cap perjudici (sobretot econòmic!) per mi, digueu-me quins llibres de la Christie em recomaneu. Ja sabeu que faig cas de les recomanacions, i aquesta vegada no hi haurà persecució per qui en recomani un de dolent, perquè només he d'anar a ca ma mare i allargar el braç. Em dieu què he de llegir?