L'1 de març del 2010 aquest blog va treure el cap per ser el germà petit del 'Bona nit i tapa't', dedicat exclusivament a parlar de llibres i majoritàriament a les ressenyes de tot el que llegeixo. Tres anys després, estic molt content de poder dir que continua amb molt bona salut, nodrint-se d'un nombre considerable de posts al llarg de l'any i amb moltes ganes de seguir. 

En aquest darrer any el blog ha arribat a les 145 ressenyes de fins a 97 escriptors diferents, i ha superat els 100 seguidors, cosa que també em fa molt content. Tinc la sort de comptar amb un bon grapats d'aficionats a la lectura amb qui compartir les nostres experiències i recomanar-nos llibres, moltes gràcies a tots els que passeu per aquí habitualment i esporàdica, perquè les vostres opinions enriqueixen molt les ressenyes.

En el segon aniversari del blog em vaig fer un propòsit: llegir almenys algun llibre en anglès. Puc dir orgullós que he aconseguit complir-lo amb la lectura de 'Fight Club' de Chuck Palahniuk i 'Harry Potter' de la J. K. Rowling. Confio que no seran casos aïllats i que continuaré fent lectures en aquest idioma, encara que siguin poques.

I del propòsit de l'any passat, a la novetat d'aquest, ja que actualment estic llegint el meu primer llibre en format electrònic. M'han deixat un lector ebook per fer proves de lectura, ja que sóc un ferm defensor del llibre en paper, però sóc conscient que el futur són aquests ginys. L'experiència està resultant força positiva. És còmode, lleuger, sense problemes pels ulls i t'hi acostumes amb una facilitat sorprenent. Els tics lectors són difícils de deixar de banda, però com que tens un aparell a la mà, no el relaciones i et dediques a la lectura i prou. La meva valoració és favorable, de moment llegeixo un llibre curtet que aviat ressenyaré, però no descarto mirar de llegir en aquest format, almenys de manera puntual, d'ara endavant.

I res més, el Llibres es fa gran d'edat, però el seu autor se l'agafa amb tanta empenta i afecte com el primer dia. Gràcies a tothom altre cop, com sempre, sense vosaltres això no seria el mateix.