No descobreixo res si dic que un dels meus somnis és tenir una bona biblioteca a casa. Estar envoltat de llibres és un privilegi i tenir-los ben classificats i catalogats s'ha convertit en una afició més. Aquesta passió, com ja he comentat anteriorment, em ve de la meva mare, vaig créixer en un entorn ple de llibres que s'han anat acumulant i distribuint per diverses habitacions al llarg del temps, i allà continuen.

Quan vaig marxar de casa, me'n vaig endur molt pocs, en part perquè ma mare em va amenaçar, però en tenia molt pocs en propietat, realment. Passats uns anys, la meva cacera va donant els seus fruits i mica en mica he anat acumulant llibres i més llibres. Gràcies a les eines que faig servir per catalogar la biblioteca m'he adonat que amb les darreres incorporacions he assolit la xifra de 250 llibres, la majoria ja llegits i ressenyats en aquest blog.

No cal dir que no és una quantitat espectacular, segurament per molts no serà res de l'altre món. Però n'estic content, un quart de miler, i amb voluntat de continuar col·leccionant exemplars. Són tots meus i només meus, no és una biblioteca compartida, és producte del meu afany col·lector. Comprats, regalats, donats o intercanviats, el procés d'acumulació s'ha disparat molt els darrers anys, i espero mantenir el ritme durant molts més. 

El darrer pas és viure en un lloc amb un espai ben condicionat i amb un expositor que els doni la visibilitat que es mereixen. No sé si això serà possible, però allà on visqui, ells vindran amb mi.