Us he dit algun cop que no m'agrada repetir posts d'any a any? I que m'avorreix fer el mateix post que fa tothom? Doncs sí, fa més de 8 anys que estic per aquí als blogs i sempre m'ha cansat la repetició, per això intento variar una mica, per no avorrir-me, i encara que sembla que toca fer un post de recomanació de llibres, em sembla que passo.

Per contra, us vull preguntar una altra cosa aquest any. Sant Jordi deu ser el dia de l'any que es regalen més llibres, però quin és aquell llibre que us han regalat i que mai heu llegit? Està allà, us mira, us remou per dins perquè sabeu que és un regal, però alguna força desconeguda us aparta d'ell. No cal que sigui de Sant Jordi, eh? Qualsevol llibre que us hagin regalat.

Començo jo, per Reis de l'any passat el meu germà em va regalar aquest llibre:


És de Males Herbes, i l'autor és un personatge que s'ha fet conegut a twitter per ser un poca-solta i dir les veritats de la manera més crua i maleducada possible. A mon germà li fa gràcia, i va pensar que me'n faria a mi també. La veritat és que de seguida vaig tenir reserves, i li vaig anar donant llargues. Mon germà algun cop me l'ha encertada per sorpresa meva, però amb aquest no em vaig atrevir. Fins que el vaig deixar a un conegut, i no he tingut pressa per recuperar-lo. Creieu-me que si fos un altre llibre, de no haver-me'l tornat aquest conegut ja estaria mort i enterrat. Però aquest llibre no li he reclamat amb massa insistència...

I vosaltres? Algun llibre 'pongo' que us hagin regalat i no sapigueu ni on posar?