Ara fa un mes aquest espai celebrava el seu tretzè aniversari i ja us vaig avisar que estava pensant de canviar el sistema de subscripció. Potser no són gaires en termes comparatius amb altres xarxes, però una seixantena d'usuaris reben notificació al seu correu electrònic de les ressenyes que faig, i la veritat és que em fa molt feliç.

Doncs bé, penso que he trobat una bona alternativa al sistema actual, encara que em suposarà una mica més de feina, però és un terreny a explorar. A partir d'ara, les ressenyes del "Llibres" es rebran via butlletí, probablement amb una previsualització que permetrà venir cap aquí si es vol continuar llegint. El format triat és el Substack, una plataforma que permet la creació fàcil de "newsletters" o butlletins per agrupar continguts, empaquetar-los, i fer-los arribar directament a la safata d'entrada del correu electrònic dels subscriptors. També hi ha l'opció de visitar-los via web, sense estar-hi subscrit, perquè serà un butlletí obert. Per inscriure-s'hi només cal donar l'adreça electrònica on es vol rebre el butlletí, com fins ara.

Avui us presento Substrat EBH, el butlletí de Els Book Hunters. Com sabeu, des de fa una temporada, a banda de fer ressenyes en aquest espai, també faig contingut sobre llibres a Instagram i a Youtube amb la meva companya. El butlletí que hem creat servirà per integrar una mica els nostres continguts, incloent-hi també les ressenyes del Llibres, i punt!. El nom, com podeu veure, és un joc de paraules amb el de la plataforma Substack, catalanitzat i amb un sentit figurat que ens ha agradat: esperem que sigui un bon substrat del que en brotin els continguts i cadascú pugui collir els que li interessin.

Us explico com anirà. Si us subscriviu al butlletí rebreu al correu totes les ressenyes del blog com fins ara, però el format permet afegir-hi comentaris i altres enllaços si es vol, dependrà de cada ressenya, això. A més, de manera periòdica també hi haurà un butlletí més extens que inclourà l'última ressenya i un resum dels continguts que hem penjat a les altres xarxes perquè hi pugueu accedir si us ve de gust i us els heu perdut, i també contingut extra, que esperem que sigui del vostre interès! Quan el butlletí estigui en funcionament, eliminaré l'antic sistema de subscripció i deixareu de rebre mails de follow.it. Deixarem uns dies per si algú més vol fer el canvi. Si teniu algun dubte, en podem parlar als comentaris.

Us animo a subscriure-us a Substrat EBH. Així no us perdreu res del que fem, però podreu consumir només allò que us interessa. Ah, us preguntarà si voleu ser subscriptor de pagament,  però no en feu cas, el butlletí serà gratuït. Si us hi voleu unir, només cal que poseu una adreça de correu aquí sota. Gràcies pel suport!