Foto d'aquí.
El tràfec vital i aquest temps que no s'atura van fer que se'm passés commemorar l'aniversari d'aquest lloc, que és el dotzè, ja. Entre pandèmies i egòlatres que ens mantenen a l'espera d'una explosió nuclear que canviï per sempre el món que coneixem, l'any ja ha consumit dos mesos i hem arribat al març. Aviat serà primavera. I el primer de març aquest blog fa anys, així que, amb una mica de retard, permeteu-me que no deixi passar l'efemèride.
 
Els aniversaris del 'Llibres, i punt!' solen ser moments de fer memòria o de canvis. Ara fa un any aquesta pàgina va fer un canvi d'imatge integral, ja que en els onze anys anteriors havia mantingut la vella estètica de blog clàssic. Aquest blanc beatífic i la presentació visual de les entrades em segueix semblant elegant i confio que us serà útil i fàcil de fer servir. I ara és el torn del nom. Des dels meus inicis en el món dels blogs, en un ja llunyà 2007, havia fet servir el nom de XeXu, que no era ben bé un pseudònim, perquè en determinats entorns encara em diuen així. Era un nom tan meu com el meu propi, el que la meva santa mare va decidir posar-me en el seu dia. Però posat que progressivament l'he anat deixant de fer servir i que en altres xarxes ja faig servir el nom que posa al carnet, ja no té gaire sentit mantenir XeXu aquí als blogs. Així que em presento, com la majoria de vosaltres sabreu ja a aquestes alçades, el meu nom és Sergi. Hola, com va?

15 anys m'ha costat fer aquest pas, no està malament. No es pot dir que sigui home de reaccions ràpides, què hi farem. És probable que properament em decideixi a canviar també la imatge de l'avatar, encara ho estic meditant. De moment el deixaré com està. Continuarem endavant en aquest tretzè any del blog amb la mateixa empenta i amb ganes de seguir compartint les meves lectures amb tothom que tingui ganes de passar per aquí. A la part de dalt del blog podreu trobar altres xarxes en les que també hi parlo de llibres, en altres formats. Monotemàtic? Potser sí, però ja us dic que poder donar sortida a la meva passió per la lectura, i fer-ho sempre en català, és una cosa que m'omple molt i molt.

Aquells de vosaltres que fa temps que seguiu els meus blogs i que em coneixeu com a XeXu, espero que no s'us faci gaire estrany que ara signi les ressenyes com a Sergi i que comenti els vostres blogs amb aquest nom. Em podeu seguir anomenant XeXu, em farà il·lusió i tot! Moltes, moltes gràcies pel vostre suport, pels vostres comentaris i per la confiança que sempre em demostreu. Espero continuar compartint lectures amb vosaltres molt temps més!